FAQ

Wat is de Leeuwarder Seniorenkrant?

De LSK oftewel de Leeuwarder Seniorenkrant, bestaat sinds 2018 en is dé krant voor ouderen in de gemeente Leeuwarden. Het unieke aan de Leeuwarder Studentenkrant is dat hij voor een groot deel geschreven en wordt door 60-plussers. Kortom:  de doelgroep, dat zijn we zelf. We schrijven over dingen die we leuk vinden of belangrijk om te delen.

Hoe vaak komt de Leeuwarder Seniorenkrant uit?
We verschijnen vier keer per jaar:  in maart, juni, september en december.

Waar kan ik de krant vinden? 
We hebben een oplage van 60.000 stuks, dat betekent dat er een heleboel Seniorenkranten in Leeuwarden zijn. Een groot deel daarvan wordt ingestoken in de Huis aan Huis verspreid. Daarnaast ligt hij op meer dan vijftig distributiepunten in de gemeente Leeuwarden, zoals bibliotheken en supermarkten. Wie zoekt zal vinden. En anders kun je ons gewoon even mailen, we komen met liefde een krant brengen.

Kan ik me aanmelden als redactielid?
Of er  een vacature is hangt een beetje van het moment af. Maar reageer vooral. Stuur wat van je zelfgeschreven werk in en op het moment dat we weer op zoek gaan naar nieuwe redactieleden dan houden we je zeker in gedachten.

Doen jullie dit allemaal gratis?
Nee, maar we worden er ook geen miljonair van. Voor onze stukken en foto’s krijgen we een vergoeding, maar we doen dit vooral omdat we het ontzettend leuk vinden.

Ik heb een heel interessant bedrijf/product voor ouderen en ik vind dat jullie daarover moeten schrijven
Je mag ons altijd contacten, maar onze redactionele stukken zijn bijna allemaal volledig onafhankelijk. We schrijven  alleen ergens over als we het zelf ook een passend onderwerp vinden. Wil je adverteren?  Dat kan natuurlijk altijd, vul dan het contactformulier in en de uitgever laat je weten wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close