Van alles

Win twee kaartjes voor het Concertgebouw Kamerorkest in de Harmonie

Met Nicolas Altstaedt

De Leeuwarder Seniorenkrant mag kaarten weggeven voor een bijzonder concert op vrijdagavond 7 januari 2022 in de Harmonie. Dan verzorgt het Concertgebouw Kamerorkest een prachtig optreden in de stadsschouwburg.

Het orkest bestaat uit ruim 20 strijkers, afkomstig uit het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest en is beroemd over de landsgrenzen heen. Zo waren er optredens in onder andere België, Italië, Duitsland, Finland, Portugal, Japan, India en Spanje. Het Concertgebouw Kamerorkest heeft daarnaast meerdere keren haar medewerking verleend aan nationale gebeurtenissen zoals de inhuldigingsplechtigheid
van prinses Beatrix en de huwelijksdienst van Willem-Alexander en Máxima.

Nicolas Altstaedt

Nicolas Altstaedt is een Duits-Franse cellist en één van de meest gewilde musici van deze tijd.  Als solist, dirigent en artistiek directeur van de Haydn Philharmonie omvat zijn repertoire oude en hedendaagse muziek. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst  en kreeg meerdere internationale onderscheidingen en prijzen, waaronder de Credit Suisse Young Artist onderscheiding.

Nicolas bundelt nu zijn muzikale krachten met het Concertgebouw Kamerorkest. Het belooft een magische samenwerking te worden met prachtige stukken van Haydn, Sibelius, Kilar en Elgar.

Programma:

J. Haydn – Symphony Nr. 59 ‘Feuersinfonie’
J. Sibelius – Impromptu for strings, Op. 5
W. Kilar – Orawa

E. Elgar – Serenade for strings, Op. 20
J. Haydn – Cello Concerto Nr. 1 in C Major

Wil jij kaartjes winnen voor dit bijzondere concert? Ga dan naar onze Facebookpagina en volg ons! Onder alle nieuwe volgers trekken we de winnaars van deze actie. https://www.facebook.com/Leeuwarderseniorenkrant

Geen Facebook? Geen probleem: stuur een mailtje naar info@leeuwarderseniorenkrant.nl en geef aan dat je graag voor twee kaartjes in aanmerking wilt komen. Wie weet zit jij op 7 januari te genieten in de Harmonie!

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close