Van alles

14 en 15 augustus: Flower Power Markt in Buitenpost

Wie jong was in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig, kan zich de Flower Power tijd vast nog goed herinneren. Het muziekfestival Woodstock, dat in 1969 plaatsvond, vormde een van de hoogtepunten van deze bijzondere periode. Psychedelische muziek, Jimi Hendrix en protestsongs tegen de oorlog in Vietnam gingen er hand in hand. Het was de tijd van wiet roken, wijde broeken, kleurrijke patronen, haarbanden en hippies. Op zaterdag 14 en zondag 15 augustus kun je die relaxte sfeer weer even proeven op de Flower Power Markt in Buitenpost.

Op het mooie terrein van Paviljoen MeM is van alles te doen. Er is een markt, je kunt lezingen en workshops volgen en genieten van (h)eerlijk lokaal eten. Maar ook relaxt langs de verborgen paadjes dwalen en bij de vijver zitten.

De markt is er om lekker te sneupen en ideeën op te doen. Je vindt er vintage kleding en woonaccessoires, sierraden, natuurlijke verzorgingsproducten en biologische producten.
Het workshopprogramma kun je bekijken op www.flowerpower.frl. Een klein voorproefje: je kunt Happy Stones beschilderen, een massage nemen, leren over natuurlijke gezondheidzorg met essentiële oliën of kennismaken met Qi Gong. Ook is er een mogelijkheid om spullen te ruilen, zoals boeken en planten.

Kortom: een weekend om het leven te vieren in hippiestijl!

Het reserveren van een aankomsttijd is verplicht, behalve voor kinderen tot 12 jaar. Als je eenmaal binnen bent mag je zo lang blijven als je wilt. Je vindt alle benodigde informatie op de site.

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close