Van alles

Kijktip: We zijn er bijna begint bijna weer!

Martine van Os gaat in het nieuwe seizoen van ‘We zijn er bijna!’ weer met een groep vijftigplussers op pad, maar ze blijven dit keer in eigen land. Zesendertig kampeerders trekken met hun caravan of camper een dikke maand door Nederland. Presentatrice Martine doet op haar eigen unieke manier verslag van hun avonturen.

In ‘We zijn er bijna!’  verkennen reislustige ouderen nieuwe plekken. Onderweg wisselen ze verhalen uit en delen ze lief en leed met elkaar. De eerste van zes aflevering van het populaire programma is op dinsdag 10 augustus te zien om 20.30 uur op NPO 1 bij Omroep MAX. Het reisgezelschap begint op een camping in de buurt van de stad Groningen. Jan en Lotty zijn de reisleiders. Vanuit Groningen gaat de groep via Lauwersoog naar Workum, om vervolgens met sloepjes naar Hindelopen te varen.

Voor wie niet kan wachten tot de eerste aflevering: op MAX Vandaag zijn leuke filmpjes te vinden. Deze bijvoorbeeld, waarin Martine van Os onder andere vertelt hoe zij en haar team nou eigenlijk reizen. Het blijkt dat ze met een busje de groep volgen en ’s nachts in een hotel slapen, in de buurt van de kampeerders. Dus nee, Martine slaapt zelf niet in een caravan op de camping.

Foto: Omroep MAX

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close