ColumnsVan alles

Peter weet het beter

Dit geloof je niet!

“Wat ik nou gehoord heb, je gelooft het echt niet!” “Vertel!” “Ik vertelde je toch een tijd geleden van dat wereldwijde pedofielennetwerk hè?” “Ja, dat kan ik me nog goed herinneren. Ik moet zeggen: ik schrok er
wel van hoor!” “Nou, ik ben nog wat verder gaan zoeken en wat ik toen niet allemaal vond. Eerst ontdekte ik dat de Twin Towers helemaal niet neergehaald zijn door die vliegtuigen. Ik moet zeggen, ik had er altijd al mijn twijfels bij of zo’n toren kan instorten doordat er een vliegtuig invliegt. Maar dat bleek dus helemaal niet waar te zijn! Ik geloof dat de regering het zelf gedaan had, om anderen weer zwart te maken. Zoiets was het. De MH17 is ook zo’n verhaal. Daar scheen ook al niks van te kloppen. En toen kwam natuurlijk die 5G. Daar schijn je wat raar van in je hoofd te worden, zodat je gemakkelijker bevelen kunt opvolgen..”

“Ja, en dan heb je nog die vaccins waarbij ze een microchipje in je lijf willen spuiten. Toen dat ontdekt werd hebben ze een zendertje in de mondkapjes gestopt. En die corona app natuurlijk. Wie trapt daar nou in? Maar joh, dit soort dingen weten we al lang. We worden geregeerd door een stelletje kinderlokkers, dat is algemeen bekend. Hoewel, geregeerd, zij voeren ook alleen maar opdrachten uit van de Deep State. Ik hoop wel dat Trump op tijd is om die boel tegen te houden. Je moet er niet aan denken als het ze nog zou lukken ook!

En nu dan weer die corona: slim bedacht, dat wel. Maar een kind kan zien dat ze eigenlijk onze economie
willen kapot maken, zodat we straks helemaal van hen afhankelijk zijn. Maar goed, dit is allemaal bekend.
Maar wat ik nu ontdekt heb…! Ik kon het werkelijk niet geloven! Je weet toch dat ze ons ook bang maken
met die klimaatcrisis? Daar is natuurlijk ook niks van waar. Maar gisteren hoorde ik hoe het echt zat. Ik bibber nu nog helemaal als ik er weer aan denk.” “Vertel op man, laat me niet langer in spanning zitten.”

Nou, daar gaat ie dan. Hou je vast! Ze willen toch die CO2 en die stikstof naar beneden brengen, niet?
Zogenaamd om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Maar dat is niet de echte reden! De echte reden is dat de dampkring dan instabiel wordt. De samenstelling klopt niet dan meer, joh! En daar heeft de aarde last van. Die wordt daar als het ware verkouden van. En wat ga je dan doen, als je verkouden bent? Juist, dan ga je niezen! En dat is dus precies wat ze willen bereiken! Is het je niet opgevallen dat er de laatste jaren steeds meer stormen komen? Nou, als de aarde heel hard gaat niezen, dan kan het zomaar zijn dat de aarde uit zijn baan vliegt… Het blijkt dus dat er aliens zijn die er op uit zijn om de aarde in hun greep te krijgen, en daarvoor moet de aarde eerst uit zijn baan gebracht worden.

Ik stel me zo voor dat het ongeveer zo zou kunnen gaan als twee complotdenkers elkaar tegenkomen. ■

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close