LeeuwardenZorg & Gezondheid

Leeuwarder studenten wensen ouderen veel liefs

Net als vorig jaar zijn de studenten van de Hotel Management School in Leeuwarden in de pen geklommen om kaarten te schrijven aan ouderen. Die kaarten worden rond Valentijnsdag bezorgd bij verschillende instellingen in Noord-Nederland.

Gister en vandaag was de kantine van de school het decor van druk pennende jongeren. De actie was vorig jaar een groot succes en leverde ontroerende reacties op van de ouderen. Dit keer kunnen de studenten hun adresgegevens op de kaart invullen, zodat de ontvanger contact op kan nemen. Docent Maarten Wessels hoopt dat er op die manier mooie verbindingen ontstaan tussen oud en jong.

Veel liefs

De schrijfactie Veel Liefs is georganiseerd door studentenvereniging Io Vivat. Ze sluiten hiermee aan bij een landelijk initiatief van de hospitalitybranche. De studenten vinden het belangrijk om zich in te zetten voor de maatschappij. “Dankzij de oudere generatie kunnen wij voor een groot deel ons leven leiden zoals we dat willen en dat beseffen we goed. Met de schrijfactie willen we hen onze waardering laten zien’’, zegt voorzitter Jaco Verwoert.

Foto: NHL Stenden

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close