LeeuwardenVrije tijd

Ouderensocieteit ‘De Remise’

Op een plek in onze stad waar lang geleden nog een tramremise was gevestigd, staat thans een groot appartementencomplex, met onder andere een ouderensociëteit. De ingang zit, heel toepasselijk, in de Tramstraat. Op de gang hangt een groot schilderij van hoe het er vroeger uitzag: huizen, rails, trams en alle bedrijvigheid daar omheen.

Wie lid is van de Remise, kan meedoen aan verschillende activiteiten zoals koffieochtenden, wandelen, schilderen, stoelyoga, handwerken, boekenclub, computer- en Franse les. Verder is er iedere 3e zondagmiddag van de maand soos met een thema, waarbij een hapje en een drankje niet ontbreken.

Ook voor niet-leden bestaat de mogelijkheid om zich aan te melden voor de zondagsoos, wanneer er nog plaatsen beschikbaar zijn. Wil je eens komen kijken of aan een activiteit deelnemen (de eerste keer is kosteloos), dan kun je bellen met het onderstaande telefoonnummer of mailen. En je mag gerust iemand meebrengen. Het lidmaatschap bedraagt tien euro per maand. Voor koffie/thee en deelnemen aan de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het bestuur van de remise is de laatste tijd nogal uitgedund. Wie belangstelling heeft en eens een bestuursvergadering zou willen bijwonen (één middag per maand) kan bellen met onderstaand telefoonnummer. ■

De Remise
Tramstraat 1, Leeuwarden
Tel. (alg.): 06 – 39 77 38 39
Tel. (info bestuur): 058 – 266 96 51
secretariaatremise2022@gmail.com
http://www.ouderensocieteitderemise.nl

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close