LeeuwardenSportVan allesZorg & Gezondheid

Joop Zandberg Fietsen Grou

Nederland fietsland bij uitstek

Nederland is hét fietsland bij uitstek en de populariteit van fietsen is het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. Nergens ben je zo vrij als op de fi ets, zonder mondkapje en met de wind door je haren. Broodje en thermoskan mee en genieten van de omgeving. Vooral elektrische fietsen zijn enorm geliefd. Logisch, want wie vanwege gezondheidsproblemen niet meer op een gewone fiets kan of durft, kan met er met een elektrische fiets toch lekker op uit trekken. 

Fietsspecialist

Joop Zandberg in Grou is dé fietsspecialist van Mid-Fryslân. Deze zaak, die vader Joop 25 jaar geleden vanuit zijn huis in Akkrum startte, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met een prachtige grote winkel in Grou. Zoon Sierd is sinds 1 januari 2020 eigenaar en zijn broer Paul stuurt de werkplaats aan. Samen met hun enthousiaste collega’s staan de broers garant voor deskundig advies en een goede service.

Aandacht en service

“Persoonlijke aandacht vinden we enorm belangrijk”, zegt Sierd. “Bij ons heerst een gemoedelijke sfeer, klanten moeten zich thuis voelen. Dat past bij een familiebedrijf. We luisteren naar de wensen, geven eerlijk advies en doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen ”.
Dat extra stukje service is heel gewoon voor de familie Zandberg. Zo is er een haal- en brengservice. “We kunnen een fiets voor een onderhoudsbeurt of reparatie ophalen en brengen die natuurlijk ook weer netjes terug. Dat vinden vooral oudere klanten vaak erg prettig”. Iedereen in Friesland kan van deze service gebruik maken. Binnen een straal van 25 kilometer van Grou is dat zelfs gratis.

Proefrit

Wie een fiets wil kopen kan aan huis een proefrit maken. “Daarvoor doen we een telefonische intake, zodat de wensen en het budget duidelijk zijn. Vervolgens komen we langs met een selectie van een stuk of vier fietsen, die je in alle rust in je eigen omgeving uit kunt proberen.” Op dit moment wordt de winkel aan de Oedsmawei compleet verbouwd. Het aanbod wordt daarmee ook groter, zodat nog meer fietsen uit voorraad geleverd kunnen worden. Je kunt bij Joop Zandberg terecht voor iedere denkbare fiets. Van stadsfiets tot mountainbike en van bakfiets tot aangepaste fiets. “We hebben hele mooie aangepaste modellen die fantastisch fietsen. Veel ouderen hebben problemen met het evenwicht en dat maakt hen onzeker. Een elektrische driewieler of een duofiets kan dan een hele mooie oplossing zijn. Klanten mogen gerust een weekend uitproberen of dat iets voor hen is.

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close