Kunst & Cultuur

Speel jij mee op CityProms?

 Het komende CityProms Festival is op 23,24 en 25 juni. Het is gebruikelijk dat muziekliefhebbers mee kunnen doen aan CityProms. Er zijn twee grote voorstellingen waarvoor je je kunt aanmelden. 

Het festival zoekt zangers om de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt te zingen. Samen met het kamerkoor PA’dam zing je dan zondag 25 juni de Canto op het podium op het Wilhelminaplein.

De organisatie doet ook een een oproep voor slagwerkers, trompettisten, trombonisten, hoornisten, saxofonisten, fluitisten en tubaïsten én bespelers van andere instrumenten waar je op kunt blazen of slaan. Je sluit dan de twaalfde editie letterlijk spetterend af (met de voeten in een teiltje) met een bijzondere versie van Evoke van Genevieve Murphy. Dat doe je samen met de musici van neo-fanfare 9×13 in een 30-minuten durende show vol MontyPython-achtige slapstick, techno, koper en slagwerk. Een grappige voorstelling over een serieus onderwerp: het klimaat. Deelnemers moeten een teiltje meenemen, want anders worden de voeten nat.. De finale van CityProms is zondag 25 juni, om 19.00 uur op het Wilhelminaplein.

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan! En neem gerust een vriend of familielid mee. Je leest hier hoe het werkt.

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close