Kunst & Cultuur

Voorstelling Fêste Grûn in Landbouwmuseum Leeuwarden

Jan Arendz en Marijke Geertsma spelen samen met gitarist Eddie Mulder met de nieuwe voorstelling Fêste Grûn van Tjeerd Bischoff. Vanaf 29 februari is Fêste Grûn zes keer te zien in het Landbouwmuseum in Leeuwarden. De regie is in handen van Bruun Kuijt.

“Fêste Grûn is een hartstochtelijk verhaal over liefde en verandering”

De voorstelling gaat over Renate, een journaliste uit de stad die door een auto-ongeluk in contact komt met Rein, een boer van het platteland. Ze raken in gesprek en al snel blijkt, dat zij het samen goed kunnen vinden. Rein is weduwnaar en worstelt met de problematiek van het heden ten dage ‘boerzijn’ en over de opvolging van de boerderij, die al generaties lang in de familie is. Renate is getrouwd en worstelt met de veranderingen in haar werk en haar thuissituatie. Zij hebben verschillende achtergronden, zijn nieuwsgierig naar elkaar en verliezen zichzelf in de blik van die ander. En door de ogen van die ander beginnen zij opnieuw te kijken naar hun eigen leven.

Bij de voorstellingen in het landbouwmuseum is een rondleiding inbegrepen. Kijk voor meer informatie en tickets op http://www.jmteaterwurk.nl

Hieronder de volledige speellijst:

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close